Fredet

Neste genereasjon i Wien

4 fra Fredet i Wien

Fredet er medlem av European Historic Houses (EEH), og de har også fokus på neste generasjon eiere av fredete hus. https://www.europeanhistorichouses.eu/

EHH forbereder også neste generasjon på overtakelse og gjennomfører kulturhelger rundt om i Europa slik at de unge kan se unike hus/eiendommer og knytte nettverk med flere som skal ta over spesielle eiendommer. VI i Fredet ønsker å få med flere i neste generasjon, blant annet ved at vi deler ut noen stipend til deltakelse på samlinger.https://www.europeanhistorichouses.eu/structure/next-gen-membership/.

3 deltakere søkte om å delta i Wien, og fikk kr 5.000 hver fra Foreningen. Vi hadde 4 fra neste generasjon på NextGen weekend. Andreas Husby, Martin Dege, Fredrik og Victoria Agdestein representerte Foreningen Fredet🇳🇴 på NextGen konferansen i Wien 🇦🇹European Historic Houses🇪🇺 Tilbakemeldingene fra disse er gode. De har hatt en spennende helg. Her får de lov å bygge nettverk fra neste generasjon både i Norge og Europa.

Fredet skal ha en medlemshelg på Koppang 25. – 27. august og da ønsker vi flere fra neste generasjon blir med. Det jobbes med program!