Forum Fredet

Fra Forum Fredet 2019

Et riktig godt nytt år til alle sammen.

Foreningen Fredet har tatt fatt på et nytt år, og har nettopp av holdt sitt årlige seminar, Forum Fredet. Her møtes styremedlemmer, fylkeskontakter og ellers medlemmer med spesielle oppgaver. I den anledning vil vi her komme med en del nyttige informasjoner.

Under Forum Fredet fikk deltagerne hilse på vår nye riksantikvar Hanne Geiran. Sammen med Riksantikvarens Fagdirektør Ulf Holmene fikk den nye Riksantikvaren stifte bekjentskap med Fredet. Et svært hyggelig og informativt møte, til stor nytte for alle parter. Riksantikvaren fikk meddelt sine visjoner og utfordringer, og vi fikk overbrakt våre planer og strategier.

Fredets leder Trygve Sundt (t.h.) og fylkeskontakt i Østfold Charlotte Forsberg (t.v.) overrekker en oppmerksomhet til Riksantikvar Hanne Geiran og Fagdirektør Ulf Holmene, RA.

Fredets leder Trygve Sundt (t.h.) og fylkeskontakt i Østfold Charlotte Forsberg (t.v.) overrekker en
oppmerksomhet til Riksantikvar Hanne Geiran og Fagdirektør Ulf Holmene, RA

Om kort tid vil vi sende krav om kontingent for 2019. Foreningen har en sunn økonomi, men foreningen er svært avhengig medlemmenes betalingsvillighet for å kunne utføre sitt arbeid.

Vi minner om at medlemskapet løper til det foreligger en utmelding, i henhold til foreningens vedtekter. 

Dersom medlemskapet behøves justert eller dere erfarer at vi har urette opplysninger i vårt medlemskartotek, ber vi om å bli orientert slik at vi kan få dette korrigert.

Vi jobber nå med å få etablert et sekretariat for å bedre kunne følge opp foreningens medlemmer og foreningens aktiviteter. 

Årsmøtet i år skal avholdes i Bergen. Sett av siste helg i april. Arrangementskomiteen er allerede i gang med sitt arbeide, og tradisjonen tro vil vi få opplevelsesrike dager sammen med mange medlemmer av foreningen. Bergen har mye å by på av severdigheter, og vi vet at dette vil bli spennende og ikke minst en sosial og trivelig «happening»!

Vi minner om at også ektefeller er hjertelig velkommen til å delta. Det samme er også «neste generasjon», som foreningen ønsker å fokusere spesielt i tiden som kommer.

På vegne av styret ønsker vi dere alle en fortsatt fin vinter, og at vi sees i Bergen til våren. 

Vennlig hilsen

Styret i foreningen Fredet  

Oslo den 7/2-2019

Leave a Reply